Galatasaray bьyьk takэm... Bьyьk takэmlarda bьyьk oyuncular oynar, ustalar oynar. Зэraklarla bu kadar... 6 "MORUTAN VE CICALDAU BOЮA ALINDI" KEMAL BELGЭN/TЬRKЭYE: Sakэn ola ki hiз kimse юundan bundan sebeplerle kadronun eksik olduрundan yakэnmasэn. Galatasaray'эn eski Rumen yэldэz oyuncularэnэn ithal ettirdikleri Morutan ve Cicaldau'nun o paralara boюu boюuna alэndэklarэnэn da altэnэ defalarca зizdim. Giresunspor Galatasaray'эn her юeye raрmen kendi saha ve seyircisi цnьnde oynayacaрэnэ hesaba katarak, top kaptэrэldэрэnda veya rakip tarafэndan kazanэldэрэnda kendi sahasэnda topluca topun arkasэna girerek, kendi yarэ alanэnэ alabildiрine kalabalэklaюtэrэp, her tьrlь aksiyona sэkэюэk alan oluюturdu. Eh Galatasaray'эn bugьnkь yukarэda da deрindiрim kadrosu bцyle bir kilidi aзabilecek цzellikleri ne yazэk ki taюэmэyordu.
Accrington Stanley vs Leeds United Stream Links - TotalSportek
Galatasaray’эn tarihinde bцyle ьst ьste baюarэsэzlэklar yok. Eksik olabilir, sakat olabilir, cezalэ da olabilir. Ama sen Galatasaray takэmэsэn. Sahaya зэktэрэn zaman kendi seyircin цnьnde o maзэ kazanacaksэn. Maalesef юu anda sarэ-kэrmэzэlэ takэmэn o gцrьntьsь yok. Evet gol pozisyonlarэna giriyor ama hepsi bu. Her юeyden цnce takэmэn yumuюak karnэ orta sahasэ. Sezon baюэndan beri oraya bir зare bulunmadэ ki. Taylan varken, Berkan юart mэydэ? Berkan’da зevre kontrolь yok, doрru dьrьst pas atamэyor, юut зekemiyor. Ya da Taylan’э gцnderip Berkan’э alsaydэnэz.
Accrington Stanley vs Leeds United: Predictions, tips & betting
4 "KADRO VASAT BЭLE DEРЭL" SERKAN KORKMAZ/FOTOMAЗ: Hakemler Galatasaray maзlarэnda sэfэr hatayla maз yцnetse ne olacak ki? Fatih Hoca ceza almasaydэ ne deрiюecekti? Lьtfen samimi olun; Galatasaray'эn kupadan elenmesinin, юampiyonluрu kaybetmesinin, юu kifayetsiz oyununun sebebi bunlar mэ sizce? GALATASARAY'IN KADROSU VASAT BЭLE DEРЭL. Bekler зok kцtь, orta saha oyuncu rotasyonundaki futbolcularэ, ligin orta sэrasэndaki takэmlara bedava verseler alэrlar mэ; sanmam. Dikkatinizi зekerim; "Fatih Hoca'ya kцtь bir kadro verildi" falan demiyorum... Bilakis; "bu oyuncularэ kim, niye aldэ, aldэrdэ" bunu sorguluyorum. Misal; Barэю Alper'de, Oрulcan'da, Morutan'da olan (! ), Yunus Akgьn'de olmayan юey (! ) nedir; biri lьtfen bana izah etsin. 25 milyon avro civarэ bir maliyetle kuruldu bu "proje"; inanэlэr gibi deрil. Hafta iзinde, bizzat yцnetim tarafэndan, hocanэn teknik ekibine "gцrьcь usulь" yardэmcэ antrenцr bakэldэрэ itiraf edildi.
Futbolda deрiюim kolay deрildir. " Hangi geliюim? Hangi deрiюim? Hangi gelecek? Genз kadronun kalitesi yok. Oyuncu yeteneрi kэsэtlэ. Oyuna akэl koyacak, kriz зцzecek lider yok. Sadece koюarak takэm olunmaz. Avrupa'da oyun anlayэюэyla цnemli baюarэ kazanan Galatasaray'эn юaюэrtэcэ biзimde Sьper Lig'de bir oyun planэ yok. Bu plansэzlэk yьzьnden oynayan ya da sonradan oyuna giren oyuncular saha iзinde birbirleriyle uyum kuramэyor.
O parayla da ya Melo ya da Fernando gibi bir altэ numara alsaydэnэz. Kadro mьhendisliрini kim yapэyor bilemiyorum. Ama kim yaptэysa bir tьrlь planlanan olmuyor. Юu hale bakэn tecrьbe kazansэn diye gцnderilen Okan Kocuk neredeyse sahanэn en iyisiydi. Bu sezon ne hikmetse hep bцyle oluyor. Adana Demirspor’da Yunus, Giresunspor’da Okan harikalar yaratэyor. Fazla derinlere inmek istemiyorum. Ama herkes юapkasэnэ цnьne koymalэ. Bazэ юeylerde эsrar etmemek lazэm.
Sadece iki pozisyonda rakibin kalecisi Okan'э da geзemediler. Bana birileri bir hayli yьksek kapasitedeki seyircisi цnьnde oynayan Galatasaray'эn bunun dэюэnda diюe dokunur bir pozisyonunun olduрunu sцyleyebilir mi? 5 "ЮAPKASINI ЦNЬNE KOYMALI" OSMAN ЮENHER/MЭLLЭYET: Kim ne derse desin, taraftar kan aрlэyor.
Accrington Stanley vs Leeds United live stream and match