dakikanэn bitimine kadar G. Saray hэrsla gol bulmak iзin зaba sarfetti. Ancak deрiюik kadronun uyumsuzluрu ile organize hьcum giriюimleri yapэlamэyor, kopuk kopuk ataklarla gol arэyorlardэ. Bir de tabi madalyonun цbьr yьzь vardэ. Эnanэlmaz basit top kayэplarэna raрmen Giresunspor зok koюuyor, yьreрi ile mьcadele ediyor ve de mьkemmele yakэn bir alan daraltan savunma uyguluyordu. Fatih Terim'in ikinci yarэ baюlarken ve sonrasэnda yaptэрэ hamlelerle de bir netice alэnamadэ.
60'эncэ dakikalar civarэnda bir tane зok net fэrsat yakaladэlar. Onda da gecenin baюarэlэ ismi Okan aynэ pozisyonda iki mьthiю kurtarэюэ birlikte yaptэ. Sonuзta G. Saray kцtь gidiюi devam ettirdi. Bu maзэn G. Saray cephesinden bir цzьrь yok. Belki Galatasaray'da rekor sayэda eksik vardэ ama yine de sahaya geзerli bir kadro зэkabiliyor. LEVENT TЬZEMEN/FOTOMAЗ: Galatasaray'da yetiюmiю, bьyьk paraya Atletico Madrid'e gitmiю, Messi, Эniesta, Neymar gibi ьnlь oyuncularla Barcelona'da oynamэю Arda Turan maз цncesi yцnetimi, teknik heyeti ve futbolcularэ kurtarma yazэlэsэ tьrьnde bir aзэklama yapэyor: "Bu seneyi sabэr ve geliюim senesi olarak gцrьyoruz. Galatasaray'эn geleceрi emin ellerde.
galatasaray giresunspor maı ne zaman, saat kata, hangi
Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı hangi
Spor yazarlarэndan Galatasaray - Giresunspor maзэ yorumu - Sporx GaleriSpor yazarlarэ, Galatasaray'эn Giresunspor'a 1-0 maрlup olduрu mьcadeleyi kцюelerinde yorumladэlar. 12 "DOРRU TEЮHЭS KOYAMAMAK" UРUR MELEKE/HЬRRЭYET: G. Saray’эn bu sezon ligde yaюadэрэ sorunlarэ layэkэyla tedavi edememesinde bence doрru teюhis koyamamanэn da rolь var. Sarэ kэrmэzэlэlar эsrarla her юeyin yolunda gittiрine, tek sorunun pozisyonlarэ gole зevirememe olduрuna inanэyorlar. Evet, problemlerden biri bu. Ancak asla tek sorun bu deрil. Elbette dьn G. Saray’эn Kerem, Feghouli, Marcao, Mohamed gibi kritik isimlerin eksik olduрunun farkэndayэm.
Galatasaray gьзlь bir omurgaya sahip olamamanэn sэkэntэsэnэ yaюэyor. Kulьbe sьrekli oyuncu deрiюtirerek зцzьm arэyor ama kadroda sэk yaюanan deрiюiklik becerileri kэsэtlэ oyuncularэn gьvensizlik yaюamasэna neden oluyor. ЮANSAL BЬYЬKA/MЭLLЭYET: Giresun, Sergen baюta, geri dцrtlьsь ile mьthiю direndi. Galatasaray’эn o kadar duran topunda tek kafa vuruюuna izin vermedi. Yьrekten oynadэ ve kazandэ. Galatasaray’эn bir lig sezonunda liderden 22 puan geride kaldэрэnэ duymadэm, gцrmedim, okumadэm.
Takэm yetersiz, Fatih Hoca formsuz... Galatasaray’эn зok acil transfer aklэnэ deрiюtirmesi gerekiyor. Halen “Genзleюiyoruz, geliюiyoruz, geleceрe yatэrэm yapэyoruz” diyorlar. Kendinizi kandэrmayэn. Camiayэ kandэrmayэn. Bunlarэn hiзbiri doрru deрil... Hayal satэyorsunuz, paralarэ sokaрa atэyorsunuz. Galatasaray bьyьk takэm... Bьyьk takэmlarda bьyьk oyuncular oynar, ustalar oynar.
Зэraklarla bu kadar... 6 "MORUTAN VE CICALDAU BOЮA ALINDI" KEMAL BELGЭN/TЬRKЭYE: Sakэn ola ki hiз kimse юundan bundan sebeplerle kadronun eksik olduрundan yakэnmasэn. Galatasaray'эn eski Rumen yэldэz oyuncularэnэn ithal ettirdikleri Morutan ve Cicaldau'nun o paralara boюu boюuna alэndэklarэnэn da altэnэ defalarca зizdim. Giresunspor Galatasaray'эn her юeye raрmen kendi saha ve seyircisi цnьnde oynayacaрэnэ hesaba katarak, top kaptэrэldэрэnda veya rakip tarafэndan kazanэldэрэnda kendi sahasэnda topluca topun arkasэna girerek, kendi yarэ alanэnэ alabildiрine kalabalэklaюtэrэp, her tьrlь aksiyona sэkэюэk alan oluюturdu.
Durum o kadar acayip bir noktaya geldi ki; en bьyьk Elmas ve Terim muhalifleri bile an itibarэyla ikisinin de bэrakmasэnэn daha da aрэr sonuзlarэ olacaрэnэ sцylьyor. E peki o zaman; "ne olacak юimdi!? " BЬLENT TUNCAY/KARAR: Yeni kurulan ve takэm oluюumunu henьz tam olarak saрlayamayan bir ekip iзin, ilk 11’de oynatabileceрi 10 futbolcunun yokluрu ciddi bir handikaptэr. Galatasaray dьn bunu yaюadэ ve bu anlaюэlabilecek bir durumdu. Ancak… Sarэ-Kэrmэzэlэlar zaten merkez bцlgesinde sэkэntэ yaюэyor, golcьlerinden bir tьrlь istediрi verimi alamэyordu.
Eksik olabilir, sakat olabilir, cezalэ da olabilir. Ama sen Galatasaray takэmэsэn. Sahaya зэktэрэn zaman kendi seyircin цnьnde o maзэ kazanacaksэn. Maalesef юu anda sarэ-kэrmэzэlэ takэmэn o gцrьntьsь yok. Evet gol pozisyonlarэna giriyor ama hepsi bu. Her юeyden цnce takэmэn yumuюak karnэ orta sahasэ. Sezon baюэndan beri oraya bir зare bulunmadэ ki. Taylan varken, Berkan юart mэydэ? Berkan’da зevre kontrolь yok, doрru dьrьst pas atamэyor, юut зekemiyor. Ya da Taylan’э gцnderip Berkan’э alsaydэnэz.
Giresunspor - Galatasaray maçı canlı hangi kanalda? Saat
Galatasaray'ın Giresunspor maçı kadrosu açıklandı! Eksikler...
O parayla da ya Melo ya da Fernando gibi bir altэ numara alsaydэnэz. Kadro mьhendisliрini kim yapэyor bilemiyorum. Ama kim yaptэysa bir tьrlь planlanan olmuyor. Юu hale bakэn tecrьbe kazansэn diye gцnderilen Okan Kocuk neredeyse sahanэn en iyisiydi. Bu sezon ne hikmetse hep bцyle oluyor. Adana Demirspor’da Yunus, Giresunspor’da Okan harikalar yaratэyor. Fazla derinlere inmek istemiyorum. Ama herkes юapkasэnэ цnьne koymalэ. Bazэ юeylerde эsrar etmemek lazэm. 4 "KADRO VASAT BЭLE DEРЭL" SERKAN KORKMAZ/FOTOMAЗ: Hakemler Galatasaray maзlarэnda sэfэr hatayla maз yцnetse ne olacak ki? Fatih Hoca ceza almasaydэ ne deрiюecekti? Lьtfen samimi olun; Galatasaray'эn kupadan elenmesinin, юampiyonluрu kaybetmesinin, юu kifayetsiz oyununun sebebi bunlar mэ sizce? GALATASARAY'IN KADROSU VASAT BЭLE DEРЭL. Bekler зok kцtь, orta saha oyuncu rotasyonundaki futbolcularэ, ligin orta sэrasэndaki takэmlara bedava verseler alэrlar mэ; sanmam. Dikkatinizi зekerim; "Fatih Hoca'ya kцtь bir kadro verildi" falan demiyorum...
Эlk yarэda orta saha belki rakibi alan daraltэp top yaptэrmadэ ama hьcuma katkэlarэ koskoca bir sэfэr. Эkinci yarэ ise son 5 dakikaya kadar зok daha kцtь. Bu yarэda Giresun ilk 45 dakikaya nazaran зok daha fazla top tuttu. Sonuзta baktэрэmэzda Galatasaray ve Fatih Terim ile ilgili neler olacak bekliyoruz. Avrupa Avrupa diyoruz ama bu takэm Avrupa iзin de umut vermiyor. 9 "BU MAЗIN BЭR ЦZRЬ YOK" ЦMER ЬRЬNDЬL/SABAH: G. Saray taraftarэ takэmэn юampiyonluk юansэ varmэю gibi sэnэrsэz bir destek veriyordu. Saray maзa alэюэlmэю iз saha klasiрi ile baюladэ. Yьksek tempo, цnde baskэ ve agresif ikili mьcadeleler... Rakip 11'inci dakikada ilk зэkэюэnda kontrataktan golь buldu. Bundan sonra 90.
Bilakis; "bu oyuncularэ kim, niye aldэ, aldэrdэ" bunu sorguluyorum. Misal; Barэю Alper'de, Oрulcan'da, Morutan'da olan (! ), Yunus Akgьn'de olmayan юey (! ) nedir; biri lьtfen bana izah etsin. 25 milyon avro civarэ bir maliyetle kuruldu bu "proje"; inanэlэr gibi deрil. Hafta iзinde, bizzat yцnetim tarafэndan, hocanэn teknik ekibine "gцrьcь usulь" yardэmcэ antrenцr bakэldэрэ itiraf edildi. Baюkan Burak Elmas'эn kayэnbabasэ eski baюkan Sьren, Sabah gazetesine "baюkanlэk, Burak iзin erkendi" dedi. Bunlar юaka deрil arkadaюlar; biliyorum зok acэ kabullenmesi. Terim ve Elmas'эn projesi nedir; anlayan beri gelsin lьtfen.
Galatasaray, Giresunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden
GALATASARAY A.Ş. GİRESUNSPOR - Maç Detayları TFF